El Peralada ha resistit el diumenge al migdia a la visita al camp del cuer i ja descendit Masnou (0-1) amb un solitari gol de Marc Mas i continua caminant cap a la permanència a Tercera Divisió quan queden tres jornades per acabar. Els nois que entrena Arnau Sala i Xavi Punsí es presentaven a terres maresmenques després d'igualar davant el Gavà (3-3) i amb el retorn dels sancionats Albert Moñino i Jaume Duran, del lesionat Kike Sánchez i de Joan Ureña sota els pals en detriment de Dani Lobato.

Després de perdonar tres ocasions clares a la primera part mitjançant Ferrón, Molina i Mas, a la represa el pitxitxi de Tercera Divisió no va fallar al minut 55 i amb un xut ajustat des de fora de l'àrea va anotar el seu 20è gol de la temporada. El central Sergi Murga va tenir la sentència a poc per acabar, però el seu tir es va estavellar contra el travesser.

El Peralada, pendent del què faci el Rubí al camp del Figueres, acabarà la jornada amb entre tres i sis punts de marge respecte a la zona de descens directe a Primera Catalana abans de rebre, el diumenge que ve a casa (17 h), el Palamós en el retorn d'Aleix Feixas, Narcís Barrera i Ignacio Pastor.