Quan queden quatre jornades per acabar el Peralada és l'únic equip altempordanès de Tercera Divisió que té en joc alguna cosa. Els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí compten amb només tres punts de coixí respecte a les places de descens directe a Primera Catalana i aquest diumenge (12 h) visiten un Masnou que és cuer i que ja ha baixat de categoria.

Amb el Morell i el Masnou sentenciats, el tercer equip que es troba en descens i que busca la permanència és el Rubí, el rival del Figueres aquest diumenge (16.30 h) a l'Estadi de Vilatenim. Si els d'Edu Vílchez, sense opcions de promocionar ni de baixar, superen els vallesans donaran un cop de mà al Peralada, pendent llavors -si guanya al Masnou- d'evitar les places pels descensos compensats en cas que Olot i/o Pobla de Mafumet no se salvin a Segona Divisió B.

Per a jugar al camp del cuer, el Peralada -ve de fregar el triomf contra un candidat com el Gavà (3-3)- recuperarà els sancionats Albert Moñino i Jaume Duran i confia en tenir a punt Kike Sánchez, absent el darrer partit per lesió. El Masnou, per la seva part, té la baixa de Nico Pandiani, amonestat amb la cinquena groga contra l'Europa. Mentrestant, el Figueres, vuitè a la classificació, aspira a finalitzar la temporada en una honorífica setena plaça i per rebre el Rubí tindrà l'absència del sancionat Marc Serramitja.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.