Un cop passada la ressaca del derbi altempordanès de Tercera Divisió, que va quedar-se a Vilatenim (2-0), Figueres i Peralada afronten la recta final de temporada amb dues situacions diferents. Per una part, els nois d'Edu Vílchez ja tenen la lliga feta, sense patir per baix, però sense opcions de fer el play-off, i aquest diumenge (17 h) visiten el camp d’un Manlleu amb qui fa un any va perdre-hi 4-0. Els osonencs es presenten en declivi -nou derrotes en els últims onze partits- i a casa només han guanyat un dels últims sis partits. La principal amenaça del Manlleu seguirà sent Manel Sala. Per aquest partit, el Figueres recupera el sancionat Santi Varese.

D'altra banda, el Peralada té cinc punts de coixí respecte a la zona de descens a Primera Catalana quan queden cinc jornades per acabar i aquest diumenge (17 h) rep un Gavà que es presenta en autèntic estat de gràcia. Els de Juanma Pons són segons, no perden des del 17 de gener i dels últims 11 partits n’han guanyat 8 -de consecutius. A davant, Raíllo i Boris són un maldecap per als defenses rivals i, al darrere, Cazorla serà baixa en ser expulsat contra l’Europa. Els d'Arnau Sala i Xavi Punsí recuperaran els sancionats Mate, Ivan Fernández i Lluc Banús, però perdran pel mateix motiu Albert Moñino i Jaume Duran.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.