El Peralada és un equip nou i el dimecres a la nit, en una jornada intersetmanal de Tercera Divisió, va encadenar la cinquena victòria consecutiva davant el Sant Andreu (3-0) gràcies a un triplet de Marc Mas que l'allunya de la zona de descens, un lloc que hi havia viscut durant més d'una volta. L'exjugador andreuenc viu un moment impressionant i va marcar, davant el seu exequip, el 14è, el 15è i el 16è gol de la temporada, 10 dels quals a la segona volta.

Només començar, Mas va demostrar el seu estat de gràcia situant l'1-0 al minut 7 en rematar amb el cap una centrada des de la banda dreta. Després de què la tramuntana agafés pes, amb el Peralada tenint-la en contra al primer temps, els visitants van tenir l'empat abans del descans amb un cop de cap de Viale, tot i que una falta de Guillem Cornellà va posar perill a la porteria de Segovia.

A la represa, enmig d'un vent que seguia com a protagonista, el porter peraladenc Dani Lobato va salvar l'empat amb un xut al pal curt d'Hugo. Però qui no va perdonar va ser, de nou, Mas, que va recollir una pilota a l'espai de Jaume Duran per superar Segovia amb un tir creuat (63') i encarrilar el triomf amb el 2-0.

La festa seguiria pel davanter de Sils, amb el do de l'oportunisme al damunt, perquè va aprofitar un rebuig del porter després d'un xut de Kike per anotar el seu trio a porta buida (85'). Els d'Arnau Sala i Xavi Punsí tenen la mida presa al Sant Andreu, ja que a l'anada van clavar-li un 0-4 al Narcís Sala. "Fa dies que ho dic, ni ara estem per guanyar-ho tot, però a la primera volta mereixíem molt més del que teníem, i una cosa compensa l'altre. El vent? Sort que hem guanyat el sorteig i hem marcat quan n'hi havia poc", explicava l'exentrenador de l'Olot, Figueres i Girona B, que veu Marc Mas "espectacular, el que no era normal era la mala sort que tenia a la primera volta, si segueix així serà difícil que segueixi aquí l'any que ve, però estaria encantat si marxés per millorar".

PERALADA: Lobato, Sergi Garcia, Mate, Argi, Lluc, Ivan Fernández (Moñino, 78'), Jaume Duran (Borja, 86'), Guillem Cornellà, Mas, Kike i Ferrón (Molina, 61').

SANT ANDREU: Segovia, Méndez (Pluvins, 80'), Payan, Viale, Melo, Muñoz, Felipe, Canadell, Kevin, Carreras (Hugo, 38') i Yagüe.

GOLS: 1-0, Mas (7'); 2-0, Mas (62'); 3-0, Mas (85').

ÀRBITRE: Martin Varas. Targetes grogues als locals Lluc, Duran i Ivan, i als visitants Méndez, Muñoz i Kevin.