El Figueres, situat a set punts de la promoció d'ascens a Segona B, afronta un nou compromís a Gavà, aquest diumenge (12.30 h), amb la intenció d'apropar-se a la zona privilegiada. Els unionistes, que afrontaran el duel després de guanyar agònicament al Morell (0-1), juguen contra un rival que es va retrobar amb el triomf a Vilafranca (3-4) el diumenge passat quan semblava que s’havia desinflat d’una manera alarmant. Abans del duel contra els penedesencs, els blaugrana havien guanyat un dels últims onze partits, apartant-se d’aquesta manera de la promoció d’ascens.

L’equip entrenat per l’exunionista Juanma Pons s’ha reforçat les últimes setmanes amb Boris Garos (l’Hospitalet), Masuet (Santfeliuenc), David Jiménez (Badalona) i Marco (Llorca). A l’anada, a Vilatenim, els gavanencs van mostrar la seva millor versió (0-1). El partit d’aquest diumenge serà retransmès en directe per les televisions locals a través d’Esports en Xarxa.

Duel d'infart pel Peralada

Per la seva part, el Peralada intentarà refer-se (diumenge, 17 h) davant el Morell després de la maneta que va encaixar a l'última jornada contra l'Europa (0-5). El Morell és un equip que, com el Peralada, es troba en una situació límit. Els del Tarragonès fa vuit jornades que no guanyen i es presentaran al Municipal amb Sergi Moreno, davanter pretès pel Peralada a l’estiu passat i fitxat del Vilafranca, i amb l’ex del Llagostera Marc Sellarès.