El mercat d’hivern d’entre Primera i Tercera Divisió s’ha clos aquest dilluns sense moviments en els equips altempordanesos. Per una part, el Figueres ja havia mogut fitxa el desembre amb la cessió d’Èric Vilanova (Olot), que s’afegia a Moha Chabboura (Girona B), mentre que la porta de sortida s’obria per a Marc Bonaventura, cedit al Girona B. Qui més problemes està tenint a la lliga és el Peralada, immers a la zona de descens. Les baixes d’Aleix Feixas (Palamós), Tidiane (la Jonquera) i Litus Sala (Girona B) han estat substituïdes per Xavi Ferrón (Girona B) i Ivan Fernández (Farners).

Durant la setmana passada, el nom del defensa del Nàstic Roger Bonet havia sonat com a possible reforç per als peraladencs, però finalment ha fitxat per l’Olot. “Hem intentat fer moltes coses per a reforçar-nos, però és complicat que jugadors d’un cert nivell vinguin aquí; geogràficament és complicat, econòmicament encara més i la situació de l’equip tampoc ajuda”, lamentava Arnau Sala, entrenador del Peralada, un dia abans de tancar-se el mercat d’hivern.

Així, si no hi ha més canvis, el Figueres tindrà una plantilla de 21 jugadors i, el Peralada, de 19.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.