La setmana passada el Peralada va presentar un fitxatge de luxe. Es tracta del figuerenc Xavi Ferrón, de 22 anys, que diumenge passat va fer dos dels sis gols de l’equip en el seu debut davant el Terrassa (6-1). Procedent del Girona B, de Primera Catalana, Ferrón arrossega una gran experiència tot i la seva joventut.

Arribar i moldre. Com s’ha trobat i com el deixa aquest debut?

He vingut a ajudar i a sumar, i si puc fer-ho amb gols, millor. Sabia que l’equip estava jugant molt bé i que l’únic que faltava era marcar. Hem jugat molt bé, hem pogut fer gols i s’intentarà seguir així a partir d’ara. Conec la meitat de l’equip i els entrenadors, i la confiança me la donen ells. Espero que a partir d’aquí tot vagi encara millor.

Deixa el Girona B i fa un salt de categoria. Com va anar tot plegat?

Va ser molt ràpid. Amb l’Arnau i en Xavi Punsí ha estat tot molt fàcil, perquè ja ens coneixíem. Es tracta de jugar i jo ja havia estat amb ells. Entenc perfectament com volen jugar i avui s’ha demostrat.

Arriba a Peralada posant l’aspecte esportiu per davant d’altres condicions de les quals gaudia a Girona.

He fet un esforç, i arran d’aquí sempre es necessita una mica de sort. Si pot ser, serà, i si no, a treballar i a seguir endavant, que això no acaba aquí.

Què esperen de vostè els entrenadors i què pot oferir?

Puc aportar molt treball i ajudar el màxim possible l’equip.

Mallorca, la Jonquera, Olot, Figueres, Badalona, Girona B i Peralada. Un dels seus punts forts és que sent molt jove compta amb una experiència que es reflecteix al camp.

Això a vegades és bo i a vegades és dolent. A tots els equips he estat molt bé i sigui on sigui sempre donaré el màxim de mi. Estic molt content d’estar aquí.

Observant la situació de l’equip, creu que farà un pas endavant?

Tinc molt clar que ens salvarem. Qui avui ha vingut a veure el partit, no ha vist l’últim classificat. Estic segur que això es tirarà endavant i vindran més alegries.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.