Figueres i Peralada disputen una nova jornada de Tercera Divisió aquest cap de setmana, el dissabte al camp de l'Ascó (18 h) i el diumenge davant el Terrassa (17 h), respectivament.

El conjunt figuerenc va trencar el diumenge passat la nefasta ratxa de quatre derrotes seguides amb una victòria (2-0) davant el Cerdanyola en el primer partit de la segona volta. L’Ascó, el seu pròxim rival, és el vigent campió de Tercera, però es troba en hores baixes i diumenge a Vilafranca va encaixar un 4-1, en què José Ramon va ser expulsat. Els de Miguel Rubio tenen el play-off a 9 punts.

Per la seva part, el Peralada continua arrossegant el cartell de rei de l’empat de Tercera Divisió, juntament amb el Gavà, que el manté a la cua del grup. Al camp del Granollers, diumenge passat, els verd-i-blancs van sumar la desena igualada en vint partits. El Terrassa, rival d'aquest diumenge, es troba a mitja taula i ha guanyat cinc dels últims nou partits. Ara bé, el club egarenc ha prescindit dels serveis de l'entrenador Pirri aquesta setmana i Jose Luis Duque, del filial, ocuparà el seu lloc debutant a Peralada. Els vallesans han fitxat Merchán (Vilafranca) durant aquest mercat d’hivern i a Peralada tindran la baixa per sanció de Javi González.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.