Figueres i Peralada continuen sense trencar les dinàmiques negatives tot i afrontar amb optimisme el nou any. Per una part, els unionistes van encadenar el diumenge passat la quarta derrota consecutiva davant la Muntanyesa (0-2), que els deixa a només tres punts de la zona de descens -el play-off ja queda a vuit-, mentre que els peraladencs continuen a la cua de Tercera Divisió després d´una dolorosa derrota al camp d´un rival directe, el Santfeliuenc (3-0).

Davant aquest panorama, el triomf aquest diumenge s'ha convertit en una necessitat en el primer partit de la segona volta. El Figueres rebrà la visita (12 h) del Cerdanyola, equip que es troba només un punt per sota. Els vallesans, que tindran la baixa dels sancionats Aitor i Cuadras, compten amb Albert Coca, exporter de la Unió que va reaparèixer diumenge a Vilafranca després de vuit mesos lesionat, però que va ser canviat al minut 8 en fer-se mal.

Per la seva part, el Peralada es desplaçarà al camp del Granollers (12 h). L'equip vallesà s´ha passat mig curs en zona de promoció, ara és cinquè i diumenge es va deixar aixecar un 2-0 davant l´Europa. En aquest partit torna el castigat Kike Sánchez.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.