Després de dues setmanes sense competició, la Tercera Divisió es reprèn aquest cap de setmana amb Figueres i Peralada com a representants altempordanesos. Aquest diumenge, els figuerencs reben la visita del Sabadell B (12 hores) mentre que els peraladencs juguen el derbi empordanès de la jornada al camp del Palamós (17 h).

El Figueres d'Edu Vílchez és desè a la classificació, a quatre punts de la promoció d'ascens, i rep un filial vallesa en ratxa i que s'ha situat en segona posició. En el canvi d'horari en els partits de casa coincidint en l'època de més fred, els unionistes es presenten amb la novetat d'Èric Vilanova, cedit un any més per l'Olot. El Figueres tindrà la baixa per sanció de Roger Vidal. Per la seva part, el filial compta amb un dels màxims realitzadors del grup, Manel Martínez, i els darrers dies ha arribat un altre davanter amb molt gol, Xavi Civil, ex del Gavà i que prové del Badalona.

Per la seva part, el Peralada comparteix la cua de la classificació amb el Masnou i necessita guanyar a Palamós per sortir de les places de descens. Els d'Arnau Sala i Xavi Punsí han recuperat el lesionat Joan Pons després de vuit mesos fora dels terrenys de joc. El degà també es mou per la zona baixa i compta amb tres experaladencs a la plantilla: Coro -autor de 10 gols el curs passat-, Ignasi Pastor i Narcís Barrera.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.