El Peralada segueix sumant, tot i que a un ritme insuficient, ja que a la cua de la classificació tot el que no sigui sumar de tres en tres no permet sortir de la part baixa. Set dels últims quinze punts en joc (una victòria i quatre empats) no han permès als d'Arnau Sala fer el salt a la classificació que busca l'equip tècnic i s'haurà de seguir treballant per trobar la solució.

En el partit d'ahir a la tarda el Peralada va saber portar les regnes, però va ser incapaç de finalitzar amb definició les ocasions de les quals va disposar. A la primera part els locals van dominar per complet el rival, que esperava les embranzides dels altempordanesos, tot i que la manca d'encert i el bon partit del porter Rafa Leva va impedir que els d'Arnau Sala aconseguissin moure el marcador.

De fet el porter visitant es va erigir en un dels homes del partit, convertint-se en un autèntic mur difícil de superar i, a l'inici de la represa, novament una actuació seva va impedir que el xut de Kike Sánchez entrés a la porteria. I, com sol passar al futbol, si no acabes de rematar bé les teves opcions el rival aprofita les seves. Ureña va cometre penal sobre un jugador rival i Edgar va aconseguir avançar el Masnou en el marcador (m.68).

El Peralada, tot i les adversitats, no es va donar per vençut -mai ho fa- i va seguir creient en el seu sistema. Al final, aquesta fe li va servir perquè Botxi, a l'atac, va rematar de cap una centrada que, després de tocar en els dits de Leva va acabar entrant a la porteria, salvant un punt en un partit que s'havia posat molt complicat.