Lluc Banús, de 19 anys, ha arribat aquest estiu procedent de l’Olot juvenil i ja ha jugat cinc partits. Després de cinc partits sense jugar va recuperar la titularitat al camp del Sant Andreu, amb gol inclòs. Amb el de Santa Pau al camp, que ha fet parella a l’eix central amb l’escalenc Botxi, els peraladencs han encaixat tres gols.

Un desenllaç cruel pel què s’ha vist sobre el terreny de joc.

Hem vist que durant sobretot a la segona part hem tingut la pilota, ocasions una darrere l’altra, però si no la fots tu, la fot l’altre. Hem tingut mala sort ja que en una falta de migcamp ens rematen de cap sense saber com.

Venien d’aixecar la moral al Narcís Sala, però han patit una nova garrotada i segueixen en descens.

Una mica tocats sí que estem, però no enfonsats. Sabem que les coses s’estan fent bé i lluitarem fins al final. Dimecres tenim un partit i no esperarem fins diumenge per demostrar que valem. Queda molt i hem de mirar de pujar posicions.

Entenen el que els passa?

No gaire, s’entrena perfecte i s’està jugant molt bé. Els resultats no acompanyen i és poc gratificant.

En l’àmbit personal, ve de juvenil i ja ha disputat cinc partits.

Sí, estic molt agraït de venir aquí. Quan jugo intento donar el millor de mi i que no ens marquin gols.

Quan ha jugat, ho ha fet al costat de Botxi. S’hi entén bé?

Molt bé. Amb en Murga només he jugat algun partit de pretemporada, però segur que ens entendríem molt bé.

L’altre dia es va estrenar com a golejador. En sol marcar molts?

No gaires, a l’Olot juvenil en vaig marcar cinc o sis. Si es pot ajudar l’equip de tant en tant, millor que millor. Ara, ha de mirar de marcar qui pugui.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.