Abans de l'aturada d'una setmana de la competició, el Figueres i el Peralada buscaran el triomf per afrontar el descans amb més tranquil·litat. Aquest diumenge, els figuerencs juguen al camp del Rubí (12 hores) amb l'objectiu d'apropar-se cada cop més a les places de promoció d'ascens a Segona B, que ara estant a només tres punts, mentre que els peraladencs reben (17 hores) la visita del Masnou en el duel de cuers de Tercera Divisió.

El Figueres d'Edu Vílchez recupera el sancionat Toni Cunill per aquest partit. La irregularitat del Rubí l’ha enviat a la zona de descens i com a local ha perdut tres partits enguany. Els vallesans mantenen Julià Garcia de tècnic, tenen problemes ofensius i compten amb Estrada, ex del Granollers, com a pitxitxi (4). A Can Rosés, els figuerencs hi han perdut els dos darrers anys (3-0 i 2-0).

Per la seva part, el Peralada d'Arnau Sala i Xavi Punsí tornarà a disposar dels defenses Botxi i Argi, sancionats amb un partit, per al duel crucial. El Masnou comparteix la cua de la classificació amb els altempordanesos després de guanyar davant l’Europa i trencar una ratxa de tres derrotes seguides. Els maresmencs, que tindran la baixa per sanció de Sergio Mendoza, són l’equip amb menys encert ofensiu i a fora de casa només han guanyat un partit. Al Masnou hi juga, des d’aquest novembre, Nico Pandiani, fill de l’exfutbolista de l’Espanyol i Deportivo Walter Pandiani.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.