Peralada i Figueres van empatar (1-1) el diumenge passat en el derbi altempordanès de Tercera Divisió en un partit que, després del 0-0 en els primers 45 minuts, es va animar a la represa amb dos gols originats de dues pilotes soltes. Marc Mas va avançar els d´Arnau Sala i Xavi Punsí al minut 59, però en el darrer sospir Roger Vidal va establir la igualada pel conjunt d´Edu Vílchez.

A la primera part, els peraladencs van sortir amb més intenció als minuts inicials amb xuts de Kike, Guillem i Mas, mentre que els figuerencs, sense els sancionats Chicho i Ferran Grau, ho provaven amb un cop de cap de Quimo i amb tirs llunyans de Revert. Abans del descans, Kike va retallar dins de l´àrea, però el seu xut el va desviar providencialment Gallego amb les cames. La rèplica, va arribar amb una falta llançada per Serramitja que Ureña va blocar amb una estirada a la seva dreta.

A la represa, coincidint amb el retorn de Jaume Duran, el Peralada va inaugurar el marcador poc després que Pedro xutés fregant el pal. Sergio Garcia va baixar la pilota des de la dreta, la va canviar per a Kike i després d´un control avançat i davant la sortida de Gallego, Marc Mas va aprofitar la pilota morta i amb ningú sota els pals per situar l´1-0 (59´). L´ex del Figueres, en plena ratxa, va celebrar efusivament el seu gol, el quart en els tres últims partits i el cinquè en el què va de temporada. La lesió de Quimo per un cop d´Argi -el torroellenc era atès a la banda en el moment del gol- va obligar a Pedro a retrocedir, per uns instants, en el lateral dret per donar entrada a Ritxi.

Els unionistes, que intentaven tenir la pilota, van quedar tocats i la següent ocasió va tornar a ser pels locals, amb una deliciosa passada interior de Guillem cap a Kike que l´escalenc, molt actiu al davant, va creuar massa. Quan el partit semblava encaminat a l´1-0, i amb el figuerenc Moha Chabboura gaudint dels seus primers minuts, una pilota penjada per alt per Varese i mal defensada pels locals va ser aprofitada per Roger Vidal per establir la igualada.

Amb aquest resultat, el Figueres queden en novè lloc i a cinc punts de la promoció d´ascens, mentre que el Peralada continua en zona de descens, a dos punts de la permanència.

PERALADA: Ureña, Sergi Garcia, Argi, Botxi, Lluc, Moñino, Guillem Cornellà, Tidiane (Jaume Duran, 57´), Mas, Kike Sánchez (Mate, 88´) i Aleix Feixas (Molina, 72´).

FIGUERES: Gallego, Quimo (Ritxi, 60´), Varese, Cunill, Romero, Venzal (Alexis, 67´), Pedro, Roger Vidal, Revert, Casanova (Moha, 67´) i Serramitja.

GOLS: 1-0, Mas (59´); 1-1, Roger Vidal (89´)

ÀRBITRE: Garcia Rosel. Targetes grogues als locals Feixas, Lluc, Argi i Botxi i als visitants Cunill, Romero, Venzal i Roger Vidal.

INCIDENCIES: 900 espectadors en el Municipal de Peralada. Al descans del partit hi ha hagut entrega de les samarretes del Peralada i del Figueres signades pels jugadors i que s'han sortejat entre els lectors i subscriptors el Setmanari de l'Alt Empordà.