Just a la setmana que el Figueres havia anunciat el fitxatge d´un nou davanter, Moha Chabboura (Girona B), el banyolí Adrià Casanova es va reivindicar amb un doblet que va servir per doblegar el Terrassa (3-1) a la primera meitat. Els unionistes portaven tres jornades sense conèixer el triomf i el dimecres a la nit van trencar la ratxa a Vilatenim per situar-se a la zona mitja-alta de Tercera Divisió.

En un terreny de joc de gespa artificial marcat per la pluja caiguda durant la tarda-vespre i que dificultava les combinacions, semblava clar que algun gol havia de caure mitjançant una pilota aturada. I va ser el primer, després d´un córner picat des de la dreta per Del Campo que va ser rematat impecablement amb el cap per Javi Revert, que recuperava la titularitat després de quatre partits tocat. La resposta dels vallesans no es va fer esperar i l´excastellonenc Miki Martínez, sempre ben situat a la frontal de l´àrea, va aprofitar una pilota solta per batre Gallego amb un xut sec ajustat al pal.

La reacció del Figueres encara va ser més monumental perquè Adrià Casanova, amb un minut de glòria, va marcar un doblet amb dos potents xuts: el primer després de tocar lleument a un defensa i distreure Barragán i el segon amb un tir creuat que el porter del Terrassa no va poder fer res. L´ex del Banyoles, que només havia marcat a Vilafranca, es va estrenar com a realitzador a Vilatenim i se situa com a segon màxim golejador de l´equip, per darrere Revert (6).

Després de posar els gols a la primera part, la segona va tenir poca història i el conjunt d´Edu Vílchez va emportar-se el primer duel de la setmana abans de desplaçar-se, aquest diumenge, al camp del líder Prat.

FIGUERES: Gallego, Quimo, Varese (David Costa, 84´), Toni Cunill, Sergi Romero, Ferran Grau, Pedro Del Campo, Roger Vidal, Javi Revert (Venzal, 76´), Casanova i Serramitja (Ritxi Mercader, 81´).

TERRASSA: Barragán, Chele, Jou, Èric Martínez, Samu, Miki Martínez, Oscar, Uri Serra (Peña,82´), Marc Vilajosana, Boniquet i Aaron Bueno.

GOLS: 1-0, Javi Revert (20´); 1-1, Miky (30´); 2-1, Casanova (40´); 3-1, Casanova (41´).

ÀRBITRE: Fernández Morillo. Targetes grogues al local Varese i al visitant Peña.

INCIDÈNCIES: Uns 200 espectadors a l´Estadi de Vilatenim.