El davanter de l'Armentera Mohamed Chabboura (Girona B) s'ha convertit en nou jugador del primer equip de la Unió. De 20 anys, Moha, que ha forjat la seva trajectòria en l'etapa formativa en un grapat de clubs de la comarca (Juncària, Llançà, Vilajuïga i Peralada) s'entrena sota les ordres d'Eduardo Vílchez des del passat dimecres. L'atacant va vestir la samarreta del Girona FC en els seus dos últims anys com a juvenil, a Divisió d'Honor, mentre que la campanya passada ja ho va fer amb la del filial, a 1a Catalana, aconseguint 13 gols en 33 partits -9è màxim golejador del grup. El curs present també l'havia començat amb els gironins, disputant 185 minuts en 4 jornades.

Moha, que resideix a Figueres, té molt clars quins han estat els motius que l'han empès a acceptar la proposta de la Unió: "Serà la primera vegada que jugo a casa. La història, les instal·lacions, les dimensions del terreny de joc, poder jugar a 3a... Tot això és el que m'ha atret". Hàbil i elèctric, es veu com un davanter "treballador, ràpid, que li agrada córrer a l'espai i que pot rematar amb les dues cames". Moha coneix bé bona part dels elements del vestidor actual: "He vingut a veure bastant l'equip a l'estadi. Però també conec Pedro, Varese, Alexis... Sé molt bé a què juga aquest equip i quin concepte de joc té l'entrenador. Crec que amb les dimensions que té aquest camp, puc aportar coses sempre i quan treballi el necessari per tenir minuts". Amb la competència de Revert, Casanova, Serramitja o Brugué per davant, el nou jugador unionista es veu "motivat. M'agradar tenir competència i més amb gent com la que hi ha aquí, de la qual puc aprendre moltes coses".

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.