El Peralada va perdre el diumenge davant el Manlleu (0-1) i segueix sense aconseguir la victòria aquesta temporada després de sis partits a Tercera Divisió. Els osonencs en van fer prou amb un solitari gol de Josu al minut 32 davant un equip empordanès que, novament desencertat a la porteria rival (dos gols en sis partits), entra en zona de descens.

Els verd-i-blancs van començar el partit amb més intencions, però un cop més la definició va ser el seu principal enemic. Aleix Feixas, que va internar una vegada i una altra per la dreta, va centrar però entre Oscar Molina, que debutava, i Litus Sala no van encertar. Sense precisió peraladenca en els metres finals i portant perill amb llançaments des de la cantonada, a l´altre costat els osonencs també van demostrar que el partit els hi anava la vida. Un xut de Martí ben rebutjat per Ureña i una rematada tova de Manel Sala a les mans de l´exporter del Figueres va ser el preludi del 0-1. Una jugada per banda esquerra de Pol Coll va ser definida des de la segona línia per Josu amb un toc ajustat per baix i ajustat al pal. Els d´Alberto Fernández no es van llançar enrere i l´autor del gol va perdonar el 0-2 després d´una centrada de Martí. Per contra, Feixas ho seguia intentant i Marc Mas apareixia amb un xut des de lluny. L´àrbitre va acabar la primera part amonestant Arnau Sala, entrenador del Peralada, i expulsant al seu tècnic ajudant, Xavi Punsí, per protestes reiterades, segons Martin Varas.

A la represa, els empordanesos van passar a dominar per complet el partit, davant un Manlleu que esperava al darrere. L´entrada de Kike Sánchez, habitual revulsiu, i d´Argi, va esperonar el Peralada i ambdós jugadors van tenir el gol només entrar: el primer va veure com entre el porter i Feixas rebutjaven el seu doble xut i el segon va disparar fregant a fora per poc, amb el peu i amb el cap. Les centrades a l´àrea, sense trobar rematador, van ser constants, però sense precisió, així com les darreres passades. La lesió de Mas, amb un cop al turmell dret, va afegir els contratemps pels d´Arnau Sala i Xavi Punsí, que van acabar amb el defensiu Argi de davanter al costat de Feixas. L´última ocasió va ser de Kike, però Segovia va respondre a córner tot acabant amb la porteria a zero.

PERALADA: Ureña, Sergi Garcia, Mate, Murga, Botxi, Moñino (Argi, 53´), Molina, Guillem Cornellà, Marc Mas (Tidiane, 66´), Litus Sala (Kike Sánchez, 53´) i Aleix Feixas.

MANLLEU: Segovia, Ot, Peña, Canal, Marimon, Maik, Martí (Ballús, 91´), Brice, Manel Sala (Gerard, 75´), Josu (Seuma, 70´) i Pol Coll.

GOLS: 0-1, Josu (32´).

ÀRBITRE: Martin Varas. Targetes grogues als locals Sergi Garcia i Tidiane i a l´entrenador Arnau Sala i als visitants Brice, Peña i Pol Coll. Targeta vermella al segon entrenador del Peralada Xavi Punsí.