La Unió Esportiva Figueres va celebrar, el divendres passat, la primera junta directiva de la temporada on, entre altres acords, es van aprovar les altes i baixes de directius, i l'horari i els preus del partit de Copa Catalunya davant el Barça B.

Pel que fa a l'equip directiu, aquesta temporada són baixa, per motius personals, Dolors Prat i Josep Maria Lazo. Des de la junta directiva i molt especialment des de presidència agraeixen la seva dedicació a l'entitat els darrers anys que ha permès la consolidació del futbol base unionista i de l'àrea social del club de la que eren responsables. El seu lloc serà cobert amb la incorporació de Ramon Serra, nou directiu responsable de l'Àrea Social.

També és baixa com a membre de la junta directiva LuisMi Martínez, nomenat nou Director de Comunicació, que a partir d'ara assumeix dins del club responsabilitats executives en temes de màrqueting, publicitat, premsa i relacions públiques. D'aquesta manera, l'Àrea de Comunicació dependrà directament de Presidència, que comptarà amb la col·laboració d'Ivan Pulido com a responsable de les xarxes socials, periodista i dissenyador.

A la mateixa junta, es va aprovar l'horari del partit dels quarts de final de la Copa Catalunya en què el Figueres rebrà el Barça B a l'Estadi de Vilatenim. La proposta del club, pendent de què sigui confirmada per a la Federació Catalana de Futbol, és de jugar el dimecres dia 7 d'octubre (20.30 hores). El partit ha estat designat com a jornada econòmica d'ajuda al club amb els següents preus: socis de llotja i protectors, entrada gratuïta amb un acompanyant; socis adults i acompanyant entrades a 5 euros; la resta de socis 5 euros; i els no socis 10 euros. Hi haurà venda anticipada que el club anunciarà aviat. Com a promoció especial per a la campanya de captació de nous socis, tots els qui es donin d'alta al club abans del duel amb el Barça B rebran dues invitacions per a aquest partit.