Després d'empatar el diumenge passat, el Figueres i el Peralada busquen allargar bones sensacions aquest cap de setmana a la jornada 5 de Tercera Divisió. Els unionistes, en zona de promoció d'ascens a Segona B i sense perdre cap partit, tornen a jugar a Vilatenim (diumenge, 16.30 h) davant el Gavà. Mentrestant, els peraladencs intentaran aconseguir la primera victòria -han sumat tres empats com a màxim- al camp d'un debutant, el Morell (dissabte, 16.45 h).

El Gavà ha començat la temporada a l´alça, a diferència de com va acabar l´anterior, salvat pels pèls del descens a Primera Catalana. Després d´empatar (1-1) contra el Vilafranca, els blaugrana són colíders, amb deu punts, igual que el Prat. Els jugadors del Baix Llobregat els entrena un vell conegut de l´afició del Figueres, Juanma Pons (1999-2001). Del curs passat, només han seguit tres jugadors i, com a novetats, destaquen Cazorla (Prat), Nico Kata (Santboià), Cervantes (Rubí) o Cristian del Moral (Palamós).

Per la seva part, el Morell ve d'empatar (1-1) a l'Estadi de Vilatenim i és quinzè amb quatre punts. Els tarragonins compten a les seves files amb el veterà davanter Marc Sellarès, que podria debutar en el duel davant els peraladencs.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.