Dues victòries i dos empats, amb vuit punts sumats fins ara, permeten a la Unió Esportiva Figueres mantenir la imbatibilitat en aquest inici de lliga de Tercera Divisió. L'equip empordanès ho ha tingut molt complicat, aquest diumenge, davant d'un Morell carregat de motivació després d'haver batut a l'Europa en la jornada anterior.

Els visitants s'han avançat en el minut 50 i això ha fet que el Figueres hagués de jugar a totes per intentar evitar la derrota. El treball ha tingut el seu premi quan Javi Revert ha marcat l'1-1 en el minut 92, quan el matx ja s'acabava.

UE Figueres: Gallego, Quimo, Alexis, Chicho, Cunill, Ferran Grau (Venzal, 65'), Pedro (Roger Brugué, 56'), Roger Vidal, Revert, Serramitja(Adrià Casanova, 56') y Ritxi.

CD Morell: Miki, Pato, Óscar, Sangrá, Ángel, Prince, Oribe (Jaime, 65'), Giralte, Samu, (Julve, 83'), Roca y Saddik (Sardá, 77').

Àrbitre: Alejandro Carrillo Vílchez, de Barcelona, amb Bernat Pedrol Vozmediano i Max Van Esso Castellet com a assistents. Ha amonestat Ritxi, de la Unió, i Pato, Ángel, Oribe i Giralte, del Morell.