A la quarta jornada de Tercera Divisió, aquest diumenge el Figueres d'Edu Vílchez rebrà el Morell (16.30 h) després de dues victòries consecutives mentre que el Peralada, que encara no coneix el triomf, intentarà alliberar-se al camp de l'Europa (19 h).

El Morell trepitja la Tercera Divisió per primer cop a la seva història i dissabte va obtenir el primer triomf davant l’Europa. L’equip del Tarragonès és entrenat per Joan Antoni Pallarès, ha renovat el bloc de l’ascens i s’ha convertit en el filial del Reus. Per aquest motiu, d’entre els noms que destaquen hi ha el del corpulent davanter Marc Sellarès, que va jugar en el Figueres i que acaba de vèncer un càncer -encara no ha debutat-, o el de Jesjua Angoy Cruyff, nét de Johan Cruyff.

Per la seva part, l’Europa és un clàssic que disputa la promoció d’ascens i que, aquest curs, ha canviat de tècnic. Pedro Dólera ha marxat al Prat amb alguns jugadors i el seu lloc és ocupat ara per Albert Poch, amb passat al Gavà. D’entre els reforços destaquen Javi Iglesias (Pobla), David López (Rubí), Gianni (Olot), Bilbao (Prat) o Montoro (Terrassa). L’Europa, però, ha perdut dos dels tres partits:”Li està costant però segur que estarà a dalt; té amb Prat i Figueres les millors individualitats del grup”, comenta Arnau Sala.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.