El Peralada va sumar el segon empat consecutiu, el diumenge, davant el colíder Prat (1-1). Els altempordanesos, a qui se´ls resisteix el triomf després de tres jornades, van poder però marcar el primer gol de la temporada contra un dels favorits a disputar la promoció d´ascens a Segona B. Malgrat les baixes per motius laborals de Moñino i per lesió de Jaume Duran, Molina, Kike Sánchez i Joan Pons, els peraladencs es van mostrar molt consistents tot i anar a remolc ben aviat.

Abans del minut 9, el Prat va inaugurar el marcador amb un bonic gol d´Ignacio Rosillo, que després d´escapolir-se per la banda esquerra es va col·locar per llançar la pilota, amb la seva dreta i des de fora de l´àrea, al pal llarg d´Ureña. Els verd-i-blancs van quedar un pèl tocats, tot i que un avís amb l´esquerre de Mate, que recuperava la titularitat, i una falta de Litus Sala al límit de l´àrea seria el preludi de l´1-1. Una combinació entre Sergi Garcia i Botxi seria culminada en el cor de l´àrea per Aleix Feixas (35´), que marcava el primer gol de la temporada del Peralada després de 215 minuts de sequera. Tanmateix, era el primer cop en aquest curs que perforaven la porteria del Prat. A la represa, els d´Arnau Sala i Xavi Punsí van mostrar més intencions en els debuts de Sergi Murga i Borja Garcia, però el resultat no es va moure.

PERALADA: Ureña, Sergi Garcia, Mate, Lluc, Botxi (Murga, 52´), Guillem Cornellà, Feixas, Argi, Marc Mas, Tidiane i Litus Sala (Borja Garcia, 72´).

PRAT: Toni, Albarrán, Fede, Ricarte, Aitor Lario, Putxi, Ignacio, Jaime (Collado, 66´), Jordi Sánchez (Elhadji, 70´), Lara i Nacho del Moral (Ferri, 80´).

GOLS: 0-1, Ignacio (9´); 1-1, Aleix Feixas (35´).

ÀRBITRE: González Moreno. Targetes grogues als locals Botxi, Argi, Feixas i Cornellà i als visitants Ricarte, Fede, Putxi, Ferri i Albarran