L´inici de temporada del Figueres no té res a veure amb el de la temporada anterior. Als zero punts en tres jornades amb Francesc Cargol a la banqueta cal canviar els set punts de nou possibles obtinguts amb Edu Vílchez de tècnic. Aquest cop, el calendari inicial no ha estat ni molt menys fàcil i les dues victòries s´han aconseguit contra l´Ascó (3-0), el vigent campió de Tercera Divisió, i el Vilafranca (1-3), equip que té el pitxitxi de la temporada anterior (Santi Triguero) i que per un punt no va fer play-off.

Ara, el màxim realitzador de Tercera Divisió està a Vilatenim i és Javi Revert, autor de quatre gols en tres jornades. A Vilafranca, el diumenge passat, els figuerencs es van sobreposar a les absències de l´incombustible Pedro Del Campo, amb una sobrecàrrega, i de les ja conegudes baixes de Ramon Masó i Bonaventura. Tot i anar perdent 1-0 en el descans, la Unió es va revolucionar a la segona part, coincidint amb l´entrada del corpulent davanter Adrià Casanova, que va sentenciar el duel amb l´1-3 enfilant tot sol a la porteria contrària. Era el primer gol del banyolí, que ha entrat de refresc en els dos últims partits. Abans, Revert i Varese havien capgirat el duel amb quatreminuts i l´ex del Farners acabaria expulsat en cometre un penal al final ja amb 1-3 en el marcador. Ara bé, Aleix Prunés va aparèixer per aturar el penal i mostrar perquè és dels porters menys golejats del grup que permet, al Figueres, situar-se com a colíder del grup.

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran, Aitor Casas, Fonta, Castillo (Bueno, 75'), Medina, Maldonado (Gestí, 58'), Oribe, Moreno, Merchán i Santi Triguero.

FIGUERES: Prunés, Quimo, Varese, Chicho, Cunill, Grau, Roger Brugué, Roger Vidal, Javi Revert (Venzal, 74'), Serramitja (Casanova, 46') i Ritxi Mercader (David Costa, 80').

GOLS: 1-0, Triguero (6'); 1-1, Revert (61'); 1-2, Varese (65'); 1-3, Casanova (79').

ÀRBITRE: Martin Varas. Targetes grogues als locals Duran, Fonta i Bueno, i als visitants Chicho, Prunés i Brugué. Targeta vermella al visitant Varese (83').