El primer equip de l'Escala s'ha presentat aquest dimecres amb un amistós, el darrer de la pretemporada, davant el Peralada. El duel entre l'equip de Primera Catalana i el de Tercera Divisió s'ha decantat, a contrapronòstic, pels escalencs per un contundent 4-1. Els gols dels de Pitu Batlle els han marcat Jam, Molinas, Marc Gasull i Pep Muniesa. Els peraladencs, amb només dos titulars (Botxi i Feixas) respecte el duel de diumenge passat a Terrassa, han marcat el gol de l'honor ja amb 4-0 en el marcador mitjançant un penal transformat per Mate.

Ara, l'Escala ja es pot centrar en l'inici de lliga de Primera Catalana, que tindrà lloc aquest diumenge (12.30 h/La Xarxa) al camp del Manresa, mentre que el Peralada disputarà el tercer partit de Tercera Divisió aquest diumenge (17 h) davant el Prat amb l'objectiu de marcar el primer gol i trobar la primera victòria.

L'ESCALA: Bustins, Pau Ribas, Lluís Ferrer, Jordi Mir, Salam, Sergi Ramírez, Molinas, Jam, Muniesa, Adrià Serra i Teixi. També van jugar Quesada, Agustí, Masjoan, Pepu Soler, Negre, Marc Feixas, Gasull, Èric Díaz, Pàmies, David Puig i Ricard Ferrer.

PERALADA: Lobato, Zou, Botxi, Mate, Murga, Borja, Gianfranco Galli, Jaume Soler, Litus Sala, Aleix Feixas i Kike Sánchez. També van jugar Lluc Banús, Argi i Tidiane.

GOLS: 1-0, Jam (35'); 2-0, Molinas (43'); 3-0, Gasull (64'); 4-0, Muniesa (83'); 4-1, Mate (p)(88').

ÀRBITRE: Jarit Mesa.