El Figueres va aconseguir, el dissabte a la nit, el primer triomf de la temporada davant l´Ascó. Després d´estrenar-se amb un empat sense gols a Cerdanyola, els nois d´Edu Vílchez van passar per sobre del vigent campió de Tercera Divisió. Javi Revert, amb un trio de gols, va ser el protagonista en l´estrena dels unionistes a Vilatenim.

Els figuerencs van començar forts, amb una falta llançada per Serramitja que va fregar el pal i un xut des de la mitja lluna de l´àrea de Ritxi que es perdia fora per poc. Després d´avisar, va aparèixer la figura de Revert, autor de 16 gols la temporada passada. Primer, va anotar l´1-0 amb un penal provocat per ell mateix per una agafada del capità Jose Ramon i seguidament no va perdonar a dins de l´àrea amb un toc col·locat a la seva dreta després d´una assistència de Quimo. Els ebrencs van quedar tocats i fruit de la intensitat defensiva local només ho van intentar amb córners tancats i amb tirs llunyans, sense conseqüències per a Aleix Prunés. Abans del descans, Serramitja -estrenava titularitat després d´unes molèsties físiques- va provar el que hauria estat de ben segur el gol de la jornada amb un xut des de 40 metres que López va desviar amb la punta dels dits a córner.

A la represa, l´àrbitre va obviar una caiguda de Ritxi a dins de l´àrea i l´Ascó ho va intentar amb el visitant Genís Soldevila, que va veure com l´imbatut Prunés l´hi treia el gol amb un peu providencial. Ara bé, el partit es va acabar quan Revert va voler. Al minut 65 l´ex del Palamós va recollir una pilota morta a fora de l´àrea per anotar el seu primer hat-trick des que vesteix la samarreta del Figueres (estiu del 2014). L´allau ofensiu dels unionistes va seguir amb un tir del fresc Roger Brugué que va trobar-se amb una mà miraculosa de López.

Amb aquest triomf, la Unió suma quatre punts en dues jornades abans de visitar, el diumenge que ve, el Vilafranca.

FIGUERES: Prunés, Quimo, Varese, Chicho, Cunill, Ferran Grau, Del Campo, Roger Vidal (Cristian Venzal, 81´), Revert (Casanova, 78´), Serramitja (Roger Brugué, 63´) i Ritxi Mercader.

ASCÓ: López, Edu Vives, Argilada, Socías (Massana, 55´), Jose Ramon, Joel Coch, Roigé, Cristino, Asier, Virgili i Bertomeu (Genís, 46´).

ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. Targetes grogues als locals Ritxi i Roger Vidal i als visitants Jose Ramon i Argilaga.

GOLS: 1-0, Javi Revert (p)(17´); 2-0, Javi Revert (33´); 3-0, Javi Revert (65´).

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a l´Estadi de Vilatenim per a presenciar un partit de la jornada 2 de Tercera Divisió.