La Unió Esportiva Figueres ha sumat un punt, aquest diumenge al vespre, en l'estrena de la temporada a Tercera Divisió al camp del Cerdanyola del Vallès (0-0). Els d'Edu Vílchez han sortit un pèl imprecisos a les Fontetes, davant un rival més còmode.

La primera ocasió de la Unió ha estat al minut 23, quan Revert no ha arribat a connectar una centrada de Pedro del Campo. Els locals, amb més empenta, han posat setge a Aleix Prunés, segur sota els pals. A la segona part, Revert ha estat a punt de marcar amb un xut creuat que ha fregat al pal i Varese també ha pogut situar el 0-1, sense sort.

Ritxi Mercader ha tingut l'última ocasió dels empordanesos abans que el Cerdanyola, al minut 87, topés contra el travesser amb un obús de Diego.