Aquest cap de setmana arrenca la competició al grup cinquè de Tercera Divisió, en què prendran part, una temporada més, el Figueres i el Peralada. Mentre els peraladencs rebran la visita del Granollers, diumenge a les 5 de la tarda, els figuerencs jugaran al camp del Cerdanyola, a les 7 del vespre, a qui ja van eliminar a la tercera ronda de la Copa Catalunya, dissabte passat.

La Unió espera confirmar el bon moment de forma que va protagonitzar al tram final del curs passat, en què, després de finalitzar a la quarta posició i a través d’un quàdruple empat, el va dur a disputar el play-off d’ascens a Segona B. Aquesta temporada, amb Edu Vílchez a la banqueta des de la primera jornada, els figuerencs tenen l’objectiu de tornar a assolir la promoció a partir d’una millor regularitat i estabilitat. Pel que fa al Peralada, el conjunt verd-i-blanc enceta una nova etapa amb Arnau Sala i Xavi Punsí a la banqueta. Els xampanyers han confeccionat un equip competitiu -destaca el reforç del golejador Marc Mas, procedent del Badalona- i, igual que la Unió, han finalitzat la temporada amb bones vibracions de cara a la lliga.

L’inici de la competició lliguera serà exigent per als dos conjunts. Després de la primera jornada, els figuerencs s’enfrontaran a l’Ascó -el vigent campió-, el Vilafranca i el Morell, mentre als peraladencs els tocarà jugar contra el Terrassa, Prat i Europa.

El derbi altempordanès, el 15 de novembre i el 10 dabril

Els dos equips altempordanesos de Tercera Divisió es veuran les cares els següents dies: el 15 de novembre a Peralada i el 10 d’abril a l’Estadi de Vilatenim.

Els partits del Figueres es podran escoltar per Ràdio Vila-sacra

Des del 107.0 FM Adrià Silva retransmetrà tots els partits de la Unió. A Ràdio Vila-sacra també s’escoltarà el programa “Pilota Pal i Bota”, a càrrec de Marc Comamala i Said Sbai.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.