Els dos equips altempordanesos de Tercera Divisió, Figueres i Peralada, viuran el primer derbi de la temporada ben aviat. Aquest dissabte dia 1 d’agost (20 hores) s’enfrontaran en el camp peraladenc a la primera ronda de la Copa Catalunya. Qui passi l’eliminatòria s’enfrontarà, a fora de casa, al vencedor del Manlleu-Olot. Serà un partit especial per a un grapat de jugadors i tècnics de cada bàndol -vegeu destacat de la dreta- i el preu de les entrades és el següent: 5 euros els socis del Peralada i 10 euros la resta.

Quinze jugadors, amb passat al club contrari

El partit serà especial per a una bona colla d’integrants de cada equip. El Peralada és entrenat per Arnau Sala i Xavi Punsí, que havien ascendit el Figueres des de Preferent fins a Tercera Divisió (2010-2012). A la plantilla peraladenca, hi ha exjugadors figuerencs com Marc Mas -l’últim d’arribar a l’equip-, Argi, Joan Ureña, Sergi Murga, Albert Moñino, Mate, Borja, Guillem Cornellà, Aleix Feixas o Jaume Duran. Per la seva part, la Unió compta amb Edu Vílchez -extècnic del Peralada- a la banqueta i, a la gespa, té cinc jugadors que han vestit la samarreta verd-i-blanca: Sergi Romero, Alexis Sánchez, Xavi Gallego, Aleix Prunés i Ferran Grau.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.