El Girona 2015-16 ja goleja. El renovat conjunt de Pablo Machín, i a l'espera encara de força cares noves més, va superar amb claredat el seu primer compromís de la pretemporada. Com ja és tradicional els darrers anys, el Municipal de Peralada va ser l'escenari del primer test de pretemporada del Girona i el conjunt local, el primer rival. Per a l'estadística quedarà que el primer golejador de l'estiu va ser el jove fitxat del Martinenc David Serrano. El barceloní va obrir el camí de la victòria que certificarien Felipe Sanchón, també a la primera part i Jaime Mata, només començar la represa. El gol del banyolí Sile Camara, ja quan amb els dos equips immersos en un ball de canvis, va servir només per maquillar el resultat.

L'última tarda de la concentració que va començar dilluns a Peralada va acabar amb el primer partit d'estiu del Girona. "Un entrenament més", tal com va qualificar Machín, que va servir perquè els jugadors blanc-i-vermells seguissin carregant les cames i comencessin a agafar les primeres dosis de ritme de competició. La gran sopresa de la tarda va ser la presència a l'onze titular del darrer fitxatge, Kiko Olivas (Sabadell), que va formar a l'eix de la defensa juntament amb Vivancos i el jove Balaguer. Amb Olivas, també van estrenar-se de blanc-i-vermells Rubén Alcaraz i el porter David Oliveros. El migcampista barceloní va ensenyar pinzellades de qualitat en els minuts que va estar al camp.

David Serrano va obir la llauna amb un xut que el porter Dani Lobato, un dels destacats, no va poder evitar que entrés. Felipe San?chón, en una acció de murri marca de la casa, ampliaria un avantatge que Jaime Mata, només començar la represa, encara faria més gros amb el 0-3. El Peralada, que a la primera part havia tingut un parell d'ocasions i fins i tot havia vist com li anul·laven un gol per fora de joc, va llançar-se a l'atac a la recerca del gol de l'honor que trobaria Sile. El banyolí, que s'entrena amb el Peralada però pertany al Porqueres, va aprofitar el refús d'un seu xut per fer pujar el definitiu 1-3 al marcador del Municipal.