El Peralada ha engegat, aquest dilluns, la seva segona temporada seguida a Tercera Divisió. Ho ha fet amb nous aires, començant per la banqueta i acabant sobre el terreny de joc. Arnau Sala i Xavi Punsí, amb passat en el club verd-i-blanc, són els encarregats de substituir Nacho Castro, fitxat pel Girona B. A la gespa, la plantilla s’ha renovat al 50%: vuit fitxatges -més el juvenil Zou, que puja- i nou renovats per suplir la baixa d’onze jugadors.

La plantilla no està ni molt menys tancada i amb urgència els falta un davanter que pugui compaginar-se amb Aleix Feixas, màxim realitzador de l’equip la temporada passada amb 11 gols. Les absències de Coro -al Palamós amb un bagatge de 10 gols- i Jordi Cruz -es retira havent marcat 5 gols- han deixat un buit en punta i el més ben col·locat és Marc Mas, segons informa l'edició impresa del Setmanari de l'Alt Empordà. Després que Sergi Moreno es decantés pel Vilafranca, el silenc seria la cirereta. Mas és baixa en el Badalona i coneix els tècnics del seu pas pel Figueres (2012/13), malgrat marxar a mig curs al Sant Andreu.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.