La Federació Catalana de Futbol ha sortejat, aquest divendres al matí, el calendari de Tercera Divisió. A la primera jornada, prevista pel 23 d'agost, el Figueres debutarà al camp del Cerdanyola del Vallès, mentre el Peralada rebrà la visita del Granollers. El derbi altempordanès de la categoria es disputarà a les següents dates: a l'anada, el 15 de novembre, a Peralada (jornada 14); i la tornada, el 10 d'abril, a Vilatenim (jornada 33). El primer tastet, però, serà el pròxim 1 d'agost (20 hores) en el duel de la primera ronda de la Copa Catalunya absoluta que es disputarà a terres peraladenques.

Els altres derbis provincials de la lliga, contra el Palamós, el Figueres els jugarà el 4 d'octubre (a Vilatenim) i el 21 de febrer (al Nou Estadi); mentre el Peralada el 13 de desembre (a Palamós) i l'1 de maig (a casa).

L'inici de calendari dels d'Edu Vílchez serà dur i després de la sortida a Cerdanyola jugaran contra l'Ascó, Vilafranca i Morell; mentre els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí tampoc ho tindran gens fàcil perquè un cop rebut el Granollers, s'enfrontaran al Terrassa, Prat i Europa.

A la darrera jornada de la competició (15 de maig), els figuerencs tancaran la lliga al camp de la Muntanyesa i els peraladencs jugaran a casa contra el Santfeliuenc.