Futbol

"Intentarem que tot el club parli el mateix idioma"

L'arribada d'Arnau i Punsí en el primer equip del Peralada servirà per implantar el mateix model per a tots els equips de l'entitat

08.07.2015 | 09:53
Part dels entrenadors del Peralada 2015/16

Arnau Sala i Xavi Punsí dirigiran el primer equip del Peralada la pròxima temporada i s´involucraran en el futbol base. Els exentrenadors de l´Olot i del Figueres seran els coordinadors i desenvoluparan un mateix model per a tots els equips:"Tenim un model de joc desenvolupat i intentarem que tot el club parli el mateix idioma tant a l´hora d´atacar com de defensar", expliquen Arnau i Punsí, que ja han iniciat reunions amb els tècnics. "El model es basa en quatre punts: saber tenir la possessió de la pilota, atacar i fer passades de gol, pressionar sense pilota i com defensar en zona a camp propi. És el que fem al primer equip, és de creació pròpia i sobre influències d´altra gent, i està estructurat per etapes, des de prebenjamins fins a juvenils", afegeixen.

Arnau i Punsí busquen "l´excel·lència a l´hora d´entrenar, és la nostra manera de treballar, ni la millor ni la pitjor, però la línia a seguir la tenim molt clara". La seva intenció, però, no és implantar el sistema de joc concret del primer equip a la base:"Els nanos han de dominar coses més simples, és una metodologia muntada per tots els equips; en alguns es parlarà més de tàctica i en d´altres aspectes més individuals".

ENTRENADORS PERALADA 2015/16:

Juvenil A: Jordi Cruz
Juvenil B: Gerard Bech i Carles Brugat
Cadet A: Borja Garcia i Josep Falcó
Cadet B: Albert Moñino
Infantil A: Xavi Xinxó
Infantil B: -
Aleví A: Moi Pérez
Aleví B: Arnau Liesa
Aleví C: Sergi Murga
Benjamí A: Pablo Hernando
Benjamí B: Guatxi i Jordi Gibert
Prebenjamí A: Peque
Prebenjamí B: Tidiane
Caganius: Peque

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema