Després de tancar la temporada fa deus dies havent disputat la primera eliminatòria de la fase d’ascens a Segona B, la tasca el Figueres en els pròxims dies serà la de lligar l’entrenador. El tècnic figuerenc, Edu Vílchez, es mostra predisposat a continuar, però amb algunes condicions. El director esportiu unionista, Adam Fontes, explicava aquest dilluns al Setmanari de l'Alt Empordà que les negociacions amb l’actual entrenador “estan avançades”.

Just després del Numància B-Figueres del passat dia 30 de maig, sobre la seva continuïtat Vílchez explicava que "m’agradaria seguir treballant, conec el club, a la gent i estic còmode. Sempre estic obert a qualsevol possibilitat”. Ara bé, El Maestro considera que s’haurien de canviar algunes coses, tot i que no va voler entrar en detall de què es tractava:“El que és cert és que hi ha coses que hem de parlar, de futbol, ja sigui pel que fa als jugadors o bé per la forma d’entrenar, quan, on i com”, afegia l’exentrenador de l’Olot, Palamós i Peralada, que ha canviat la cara de l’equip des que va arribar a l’octubre passat.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.