El Peralada s'ha endut un altre valuós punt de remuntada, en aquesta ocasió de la Bòbila de Cerdanyola. El 3-3 final fa justícia als mèrits empordanesos en un partit que ha començat amb domini local, fet que s'ha evidenciat amb l'1-0 del marcador en el descans. Joan Corominas ha empatat en el minut 50 després d'una gran jugada d'Aleix Feixas.

Amb l'empat, el Cerdanyola ha apretat de valent i s'ha posat amb un clar 3-1 en el minut 74. L'alegria dels de casa ha durat poc, ja que en el minut 77 Aleix Feixas materialitzava un penal i ell mateix establia el 3-3 definitiu al cap de tres minuts.

Bon resultat d'un Peralada que segueix en la lluita per la permanència i que ja té 43 punts després de 35 jornades.