El Figueres s’ha convertit en un ferm candidat a disputar la promoció d’ascens a Segona B després d’allargar la impecable ratxa que duu en aquest 2015 i veure com rivals de la zona de play-off com el Rubí afluixen. L’equip que entrena Edu Vílchez va superar el Cerdanyola del Vallès (0-1) diumenge passat amb un gol agònic de Quim Rodríguez i se situa sisè, a només cinc punts de la promoció i encara amb el partit pendent contra l’Ascó per disputar.

Si hi ha uns minuts delicats en un partit futbol aquests són els del tram final, uns instants en què la Unió s’ha fet d’allò més forta entre finals de l’any passat i el principi d’aquest. La ratxa dels gols es va iniciar al camp del Prat al desembre (1-2) amb una diana de Toni Cunill, que també va repetir davant el Peralada (2-1). No tant in-extremis, però sí quan els partits encarava a la recta final, els unionistes van remuntar al camp de la Muntanyesa (2-2) i van superar el Rubí (3-2) amb el pitxitxi Javi Revert com a protagonista. A l’altre bàndol, a més, Ureña havia aturat un penal al camp de l’Europa en el minut 88 (0-0).

Diumenge passat, a terres vallesanes, qui es va endur els elogis va ser el polivalent Quim Rodríguez, que feia només cinc minuts que havia entrat al camp. L’ex del Farners, la Jonquera, Roses i Torroella és un comodí i s’havia perdut els primers partits del 2015 per una lesió muscular. Més conegut com a Quimo, va anotar el seu segon gol del curs amb un cop de cap a la sortida d’un córner després d’haver-se estrenat davant el Vilassar de Mar.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.