El professor i els seus companys amb noms de ciutats de 'La Casa de Papel' segueixen arrasant a mig planeta. Des que la sèrie creada per Álex Pina i produïda per Atresmedia en col·laboració amb Vancouver Media arribés vol internacional amb la seva arribada a Netflix, el cop gairebé perfecte a la Fàbrica de Moneda i Timbre ha anat sumant milions d'addictes a tot el món que l'han convertit a en la sèrie de parla no anglesa més vista en tota la història del servei de streaming.

Així consta en l'últim informe trimestral de Netflix que consigna l'enorme èxit que ha tingut la sèrie protagonitzada per Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Pedro Alonso, Itziar Ituño i companyia. Una sèrie que arrasa entre l'audiència i que, com molts fenòmens mediàtics, tampoc està exempta de polèmica. En alguns països diversos sectors han titllat la ficció com a revolucionària i l'acusen fins i tot, com és el cas de Turquia, d'incitar a la violència.

L'informe trimestral de Netflix també s'eleva a un total de 125 milions d'usuaris els actuals abonats a la plataforma de streaming que segueix llançada en la seva expansió internacional guanyant 7,4 milions d'usuaris durant el primer trimestre d'aquest any.

La gran majoria dels nous subscriptors, prop de 5,5 milions, procedeixen de fora dels Estats Units el que de mostra que Netflix continua guanyant terreny en els mercats internacionals. La plataforma compta amb 56.700.000 d'usuaris als Estats Units mentre que fora ja supera els 68 milions d'abonats.

A falta de més detalls, que de ben segur s'oferiran en l'esdeveniment de presentació que Netflix celebrarà aquesta mateixa setmana a Roma, 'La Casa de Papel' prepara ja el seu retorn. Nous capítols en què El professor, tal com va anunciar a Twitter, comptarà amb "amb un nou equip i un nou cop" que comptarà amb "cares noves i noves ciutats", en referència als nous atracadors que protagonitzaran la nova temporada de la sèrie.