Aquest dijous 15 de març es va estrenar una nova edició de 'Supervivientes'. El 'reality' de Telecinco torna a conduir-lo Jorge Javier Vázquez, amb l'ajuda de Lara Álvarez, des d'Hondures, i Sandra Barneda, des de Madrid. Un total de 16 famosos competeixen a 'Supervivientes 2018' i s'ha conegut quant guanyarà cada un d'ells per la seva participació en aquest reality.

Raquel Mosquera

La vídua del boxejador Pedro Carrasco i exmarit de Rocío Jurado ha estat la primera concursant confirmada per a l'edició 2018 de 'Supervivientes'. Cada setmana rebrà 10.000 euros per la seva participació en el programa.

Mayte Zaldívar

L'exdona de Julián Muñoz, antic alcalde de Marbella i ex també d'Isabel Pantoja, és una de les cares més conegudes del càsting. Cada setmana rebrà 10.000 euros per la seva participació en el programa.

Fernando Marcos

És l'actual parella de Mayte Zaldívar. D'aquesta manera, compartiran junts l'experiència de 'Supervivientes'. Cada setmana rebrà entre 1.500 i 3.000 euros per la seva participació en el programa.

Francisco

El cantant ha estat guanyador en dues ocasions del Festival OTI de la Cançó i ha participat en altres programes de televisió com 'Tu cara me suena'. Cada setmana rebrà 12.000 euros per la seva participació en el programa.

Saray Montoya

La dissenyadora és la cosina de Farruquito i va saltar a la fama gràcies a la primera edició del programa 'Los Gipsy Kings', de Cuatro. Cada setmana rebrà 6.500 euros per la seva participació en el programa.

Maria Lapiedra

L'ex-actriu porno està a l'ordre del dia pel seu romanç amb el periodista Gustavo, col·laborador de 'Salvame'. Tot i que la seva presència es va confirmar en la passada edició, quan la van nomenar 'fantasma del futur', la seva aparició s'ha confirmat amb tardança. Cada setmana rebrà 8.000 euros per la seva participació en el programa.

Alberto Isla

El pare del nét d'Isabel Pantoja té dos bons consellers per a l'aventura de 'Supervivientes'. La seva parella, Chabelita, i el seu cunyat, Kiko Rivera, han estat concursants en anteriors edicions del 'reality'. Cada setmana rebrà 20.000 euros per la seva participació en el programa.

María Jesús Ruiz

La Miss Espanya 2004 està de plena actualitat pels seus escàndols sexuals. Serà una de les grans protagonistes de l'edició. Cada setmana rebrà 12.000 euros per la seva participació en el programa.

Sofia Suescun

La guanyadora de 'Gran Hermano 16' ha estat notícia de diferents escàndols i ha participat a 'Hombres, mujeres y viceversa'. Cada setmana rebrà 6.000 euros per la seva participació en el programa.

Melissa Vargas

Melissa també ha participat en el programa d'Emma García, 'Hombres, mujeres y viceversa', com a ex-pretendienta de Suso. Cada setmana rebrà entre 1.500 i 3.000 euros per la seva participació en el programa.

Sergio Carvajal

L' 'influencer' i model ha desfilat en cites importants de la moda com la de Milà, i ha protagonitzat campanyes de publicitat al costat del pilot de Fórmula 1 Lewis Hamilton. Cada setmana rebrà 4.000 euros per la seva participació en el programa.

El Mestre Joao

L'ex-perruquer és ara vident. Encara que, al programa 'Viva la vida' de Toñi Moreno adverteixen que no sol estar molt encertat en les seves prediccions. Cada setmana rebrà entre 1.500 i 3.000 euros per la seva participació en el programa.

Isabel Castell

La model, i directora d'una sucursal financera, va acaparar tota l'atenció quan es va convertir en la portada d'Interviú. Cada setmana rebrà entre 1.500 i 3.000 euros per la seva participació en el programa.

Adrián Rodríguez

L'actor ha participat en sèries com 'El Chiringuito de Pepe' i 'Física o Química'. A més, ha aparegut a 'Tu cara me suena', on ha demostrat la seva faceta de cantant. Cada setmana rebrà 7.000 euros per la seva participació en el programa.

Romina Malaspina

L'ex-concursant de 'Gran Hermano Argentina' i del xou xilè 'Doble tentación' és model i influencer. Cada setmana rebrà 4.000 euros per la seva participació en el programa.

Daniel Sampedro 'Logan'

L'estudiant d'Oviedo és model i s'ha convertit en Míster Global Espanya 2017. Cada setmana rebrà entre 1.500 i 3.000 euro