TV3 estrena dilluns vinent la sèrie d'humor negre 'Benvinguts a la família', de Pau Freixas i Ivan Mercadé. La protagonitza Melani Olivares en el paper d'Àngela, mare d'una família desestructurada que farà el que calgui per tirar endavant els seus fills. L'acompanyen Yolanda Ramos, Ivan Massagué, Leiti Séne, Georgina Amorós, Nonna Cardoner, Miquel Fernández, Àlex Maruny, Betsy Túrnez, Francesc Ferrer, Carme Sansa, Eva Santolaria i José Pérez. El programa s'ha presentat aquest dijous al migdia a l'auditori de TV3, on s'ha projectat el primer capítol. La sèrie té el repte d'omplir el buit que ha deixat una altra ficció que ha acabat aquest dilluns i que ha obtingut grans quotes de popularitat, 'Merlí'.

El director de TV3, Vincent Sanchis, ha definit el nou programa com "una sèrie endimoniada, una gran idea, intel·ligent, que captivarà la gent i que farà que s'ho passin bé davant la petita pantalla".

Pau Freixas, de la seva banda, ha assenyalat que la sèrie és un projecte "potent" que té un concepte "fort" pel que fa a la trama "que pot enganxar i que, a més, fa humor de les estructures familiars, personatges i situacions amb què tothom es pot sentir identificat".