Esther s'ha convertit en la cinquena guanyadora de Masterchef Junior. La petita granadina va protagonitzar, juntament amb la seva companya Maria Blanc, una de les finals més emocionants del reality culinari. El duel final entre les dues concursants va estar ple d'emoció i de companyonia entre les dues nenes que, tot i ser rivals no van deixar d'ajudar-se.

Els petits xefs van viure el seu últim gran assalt envoltats de grans estrelles de la cuina, així com dels seus familiars que els animaven amb crits i paraules afectuoses. Els nervis estaven a flor de pell i l'emoció es palpava en cada gest.

El prestigiós cuiner Dabiz Muñoz va ser l'encarregat de posar nota als plats que van elaborar els concursants de Masterchef Junior durant la final. El veredicte final va ser a favor d'Esther, que no va poder contenir les llàgrimes al saber-se guanyadora.

Esther ha marcat el seu pas per Masterchef Junior gràcies als seus plats tradicionals amb gust sempre de la seva Granada natal. La seva naturalitat i professionalitat van enamorar tant al públic, com al jurat ia tots els participants d'aquesta cinquena edició de Masterchef Junior.