TV3 ha decidit acomiadar a Nuria Roca mitjançant un burofax. La notícia l'ha comunicat la pròpia presentadora en el seu perfil personal de Twitter mostrant la seva sorpresa davant una decisió "sobtada", segons les seves pròpies paraules.

En el comunicat, Roca manifesta que va estar "treballant i reformatejant el programa per expressa petició dels responsables de continguts de la cadena" fins al dimecres 25, però ahir "de manera sorprenent i sobtada" va rebre "un burofax" en el qual se li comunicava la decisió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Nuria Roca afirma que més endavant entrarà a "valorar i aportar la seva opinió. Segons les seves pròpies paraules, el propi director general de Tv3, Vicente Sanchis, "ha mostrat la seva sorpresa i total desacord".

El programa matinal que conduïa la valenciana, 'A tota pantalla', es va estrenar el passat mes de setembre i es va cancel·lar després de set emissions a causa de les necessitats informatives resultants del 'procés'. Encara que en un primer moment tenia previst reprendre les emissions el 3 d'octubre, finalment ha decidit prescindir de l'espai televisiu.