El salt a la petita pantalla dels germans Coen ja té lloc un suport on emetre's. Els populars cineastes han escollit a Netflix, el popular servei de 'streaming', com la plataforma que acollirà el seu primer projecte televisiu: el 'western' d'històries creuades anomenat 'The Ballad of Buster Scruggs'.

La minisèrie ambientada al salvatge Oest arribarà a Netflix al llarg del 2018 amb sis episodis protagonitzats per Tim Blake Nelson, que donarà vida a Buster Scruggs després d'haver treballat anteriorment amb els Coen a la cinta 'O Brother!' que va adaptar un conegut poema d'Homer.Antologia de sis històries sobre la frontera americana

"Estem en 'streaming'!" han confirmat amb el seu popular to els propis Coen a través d'un comunicat oficial després que Netflix anunciés l'adquisició del seu projecte. Segons la pròpia plataforma de 'streaming', aquesta minisèrie serà "una antologia de sis històries sobre la frontera americana a través de l'única i incomparable veu de Joel i Ethan Coen. Cada capítol serà una història diferent sobre l'Oest americà".

No serà la primera vegada que els Coen, que escriuran i dirigiran tots els episodis, es passen al 'western'. I és que els germans ja van tractar aquest gènere cinematogràfic en 2007, amb 'No es país para viejos' i de manera més òbvia en 2010, amb l'estrena de la cinta 'True Grit' ( 'Valor de Llei').