Arturo Requejo va ser un dels concursants més polèmics de 'Gran Hermano 11'. La seva tòrrida i tempestuosa relació amb Indhira va centrar hores i hores de televisió, un autèntic culebrot que no només es va viure al llarg de la seva edició, sinó que es va perllongar posteriorment a 'Gran Hermano: El Reencuentro'. L'atracció fatal entre els dos concursants desprenia tanta autenticitat que el públic va connectar ràpidament amb la seva història, una química que Telecinco va saber explotar també a 'Hombres y Mujeres y viceversa', on ella era tronista i ell conseller de l'amor.

A la primavera de 2011, l'ex militar d'Irun va provar sort a 'Supervivientes'. No va ser un dels concursants més destacats del reality, ja que va durar només 21 dies, però li va servir per conèixer a Kiko Rivera. Gràcies a ell va conèixer a la cantant Merche, la seva actual parella.

Després de la seva participació a '¡Mira quién salta!', El basc va decidir allunyar-se dels mitjans i bolcar-se amb Merche i la petita Ambika, la nena índia que va adoptar la cantant just quan arrencava la seva història amb Arturo. "En televisió tenia un personatge que no és molt compatible amb una relació seriosa i estable. Llavors, per guanyar-me el cor de Merche i la seva confiança, vaig haver de decidir entre el que volia i no", va confessar a 'Your Way Magazine' en 2015 .

Així, Requejo va abandonar les xarxes socials i les seves aparicions públiques es van reduir a la mínima. Amb tot aquest canvi, va arribar també una gradual nova imatge més bohèmia amb els cabells llargs, emprenent un camí cap a una vida més hippie.

Es va ficar de ple en el món audiovisual fent els seus primers passos com a actor a 'Esposados', ficció que va produir José Luis Moreno per a Telecinco, i en 'Becari @ s', webserie de Mediaset. Després, va començar a posar-se darrere de les càmeres. De fet, va realitzar un curs de 'Pro Tools' i un altre de tècnic de so. Una formació que el va unir encara més a la seva parella, ja que el basc li ha donat un cop de mà a Merche en l'enregistrament de les seves cançons.

La culminació del gran canvi professional d'Arturo va tenir lloc al desembre de 2016, que va ser quan es va estrenar 'Madrid Gangster', un curt en què va participar com a cap de producció i també com a actor. Precisament, en la presentació d'aquest projecte cinematogràfic va ser on el d'Irun a la fi es va deixar fotografiar amb la seva noia en un acte social. Primera i última vegada, per cert.

"Un pare meravellós"

Malgrat el mal moment viscut per Merche pels problemes econòmics que la van portar a vendre el seu xalet de Villaviciosa d'Odón, la parella va saber tirar endavant. Arturo va estar sempre al costat de la seva parella. La cantant i la petita Ambika es van instal·lar amb ell a casa seva, situada a la serra madrilenya.

Després del suport que li va brindar el basc, Merche va voler agrair-li públicament al plató de 'Viva La Vida'. "Ell m'ha demostrat que és un autèntic campió. És un pare meravellós. Hem format una família molt maca i estic feliç. Les meves riqueses són la meva família i em sento la dona més milionària del món", va confessar feliç la cantant.

La casa del basc, situada a la serra madrilenya, és molt ecològica. Arturo conrea verdures al seu hort, cria gallines sense pinsos adulterats i elabora els seus propis sabons i xarops. A més, l'ex Gran Hermano ha apartat pràcticament tota la carn de la seva dieta a favor dels aliments bio.

Però hi ha més. El basc renega de les vacunes. "Cal sortir de 'Matrix'! Després ens posen al telenotícies que s'ha mort un nen per no estar vacunat, que és mentida, i ens caguem. Jo el que dic és ... Si et poses malalt, que et curin , però omplir-se el cos per prevenir ... perquè ni tan sols són eficaços ", va afirmar.