La presentadora Alyson Eckmann s'ha alçat amb la victòria del programa de Telecinco 'GH VIP 2017', al recollir més suports del públic que la seva contrincant a la final, la locutora Daniela Blume, i s'ha endut el maletí amb el premi: 100.000 euros .

Després de cent dies de convivència a la casa de Guadalix de la Serra, la final de la cinquena edició de la versió VIP del 'reality show' va deixar enrere els enfrontaments per dedicar l'espai únicament a les dues contendents.

La relació entre Alyson Eckmann i Marco Ferri va ser un dels temes protagonistes de l'espai. Telecinco va repassar algunes imatges que no van agradar gens a Aylén, actual parella del concursant italià. I no van poder faltar les intervencions d'Aída Nízar. Van ser alguns dels aperitius mentre la tensió s'acumulava davant la incertesa sobre el resultat de la votació del públic.

Veredicte de la guanyadora

Al final, Jordi González va anunciar que tenia el resultat del veredicte de l'audiència i, per tant, a la guanyadora: Alyson Eckmann.

Eckmann, nascuda el 1990 a Estats Units, és presentadora i cantant. Va aparèixer a 'Un príncep per a Corina' i després va copresentar 'Hable con ellas', així com participar en espais com 'Todo va bien', a Cuatro.

El triomf de Eckmann perllonga el ple de victòries femenines de 'GH VIP', prenent el relleu de Laura Matamoros.

El programa, malgrat tot, no ha aconseguit igualar les xifres d'audiència de 2015, quan Belén Esteban es va proclamar guanyadora i es va assolir una mitjana de 3.989.000 espectadors. El passat diumenge, per exemple, va sumar 2.198.000 espectadors de mitjana.