La 6a temporada de Joc de Trons ja ha arribat a la seva fi, però els seguidors segueixen impressionats per la gran sorpresa que els va oferir 'Vents d'Hivern' a l'insinuar qui eren els pares de Jon Snow. Ara la pròpia sèrie Joc de Trons ha confirmat que el bastat més famós d'Invernalia no és fill de Ned Stark.

((ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS))

Segons Making Game of Thrones, el bloc oficial de la sèrie d'HBO, les sospites dels amants de la ficció eren més que fundades: Jon Snow és fill de Lyanna Stark i Rhaegar Targaryen.

Per demostrar-ho, no només han adjuntat diverses infografies que expliquen el complicat arbre familiar del personatge de Kit Harington. També han ofert un petit resum de 'Vents d'Hivern' (6x10) que no deixa lloc a dubtes.

L'única filla del Senyor d'Invernalia Rickard Stark, Lyanna Stark estava promesa amb Robert Baratheon. Tal com va revelar Meñique, aquesta va enamorar del príncep Rhaegar Targaryen durant un viatge Harrenhal. Així, el va abandonar a la seva dona, la princesa Elia Martell, i va oferir la seva corona de roses d'hivern a Lyanna al seu lloc.

Una mica més tard van arribar notícies que Rhaegar havia raptat Lyanna. Quan el seu germà Ned va viatjar a Dorne i va trobar la Torre de l'Alegria, va descobrir a la seva germana estesa sobre el llit embolicada en sang i suor. "Promet-me, Ned ...", li va dir mentre li lliurava a un nadó d'ulls negres.

Aquesta informació ha estat suficient perquè els fans de Joc de trons es cercionaran de la teoria fan més important de la sèrie. Una cosa que s'estudiava des de fa molt temps i que ja no pertanyerà mai més al terreny de l'especulació.

Una setena temporada de Joc de Trons molt esperada

Aquest gir dels esdeveniments promet canviar el futur de Jon Snow, qui ja no només coneixeria els seus orígens d'una vegada per sempre sinó que podria consolidar el seu lideratge. A l'espera que el bastard més famós d'Invernalia es postuli com un Targaryen, els fans no poden fer més que comptar els dies fins a l'estrena de la 7a temporada.

S'espera que la nova etapa de la sèrie compti amb només 7 episodis. Aquests arribaran a la HBO a partir de 2017. Els fans catalans de Joc de Trons podran veure'ls a través deganal + la pròpia matinada de diumenge a dilluns en versió original subtitulada i també al dia següent de nou en VOSE.