L'estrena de la sisena temporada de Joc de Trons arriba amb un munt d'incògnites. Segons els guionistes de la sèrie, les trames d'aquest nou lliurament seran totalment diferents a la resta.

George R.R. Martin va anunciar que Vents d'Hivern no arribarà abans que el nou lliurament de la sèrie, per la qual cosa la independència de la ficció de HBO és gairebé total. D'aquesta manera, moltes incògnites creades en els llibres poden resoldre's en aquesta temporada.

Algunes de les trames de Joc de Trons semblaven condemnades a seguir la línia marcada per les novel·les de Martin, però amb la independència de la sisena temporada, algunes històries són a punt de veure la llum en els nous capítols. I és que ningú -excepte els guionistes, i segurament Martin- sap com estaran encaminades les noves trames. Encara que pel que sembla, diversos rostres coneguts irrompran en les noves aventures de Ponent.

Mentre arriba l'esperat 24 d'abril, data d'estrena de la 6ª temporada, aquí fem un avanç d'algunes de les històries inacabades en les anteriors edicions.

El destí de Jon Snow?

Els fans dels llibres de Martin porten sense saber de Jon Snow des de l'any 2012. En televisió, el personatge encarnat per Kit Harington va morir presumptament en l'últim capítol de la cinquena temporada. Els rumors que Snow segueix encara amb vida han estat propagats per la pròpia cadena, que va promocionar el retorn de la sèrie per Harington.

L + R = J

Els flashbacks a la Torre de l'Alegria semblaven indicar que Jon Snow podria ser, en realitat, un Stark. Per això, una de les grans incògnites que es podria deixar aclarida aquesta temporada és l'origen de Jon Snow. I és probable que així sigui, ja que Bran Star torna a la sèrie i jugarà un paper important. Serà Lyanna mare de Jon?

Acabaran junts Jaime i Brienne?

Jaime i Brienne s'han anat allunyant al llarg de la trama durant la cinquena temporada. Des de la seva partida del campament no se'ls ha tornat a veure junts. No obstant això en el llibre Brienne fa la seva última aparició en l'engany orquestrat per Lady Stonehead (que no és una altra que Catelyn Stark) per seduir i enganyar al Lannister i fer-li una emboscada. És possible que estiguem a les portes d'unes "segones noces vermelles"?

Bran Stark serà un arbre

Bran Stark serà un dels principals protagonistes de la nova temporada. El noi, al que amb prou feines vam poder veure a partir de la segona meitat de la cinquena temporada, promet ser un dels personatges més importants del nou lliurament. Bran podria posseïr el poder de veure passat, present i futur. No obstant això, haurà de fer-se amb cada un dels arbres sagrats per aconseguir-ho. Acabarà Bran convertit en un arbre?

Qui és Valonqar?

En els llibres, Cersei està completament segura que el valonqar enviat per acabar amb ella no és ningú més que el seu germà Tyrion. Però això seria massa fàcil, no? La paraula Valonqar, en Alt Valirio, significa "germà petit". No obstant això, cal destacar que Cersei, malgrat ser bessona de Jaime, va néixer abans. Per tant, tècnicament té dos germans petits. La trama es complica.

Controlarà Victarion GreyJoy els dracs?

Alguns spoilers filtrats de la sisena temporada asseguren que els Greyjoy tindran gran rellevància aquest any respecte a l'acció. Pel que es podria suposar, Victarion i la seva cerca de la banya Dragonblider, amb la qual podria controlar als dracs, tindrà molt a veure. En el llibre, Victarion va ser vist per última vegada camí de Meereen a la recerca de la banya, amb el pla de controlar als dracs, casar-se amb Daenerys i assegurar-se així el tron com a Rei de Ponent.

La batalla de Gel i Foc

La situació actual és la següent: al final de Dansa de Dracs, tot el Nord està en peu de guerra contra els Bolton, mentre que Meereen està sent ofegada en foc. Qui viurà i qui morirà? Qui decidirà la destinació de Ponent? Com serà la Gran Batalla en la petita pantalla? Totes aquestes respostes i més, a partir del 26 d'abril a Joc de Trons.