Fa temps que estava molt tranquil·leta, però Belén Esteban torna a estar en el punt de mira per les seves declaracions contra l'independentisme català.

Aquest 24 de setembre, tres dies abans de les eleccions a Catalunya, Belén Esteban s'anava a asseure per tenir un cara a cara on opinar i donar la seva versió i intentar entendre perquè alguns volen la independència de Catalunya. El cara a cara en qüestió havia de tenir lloc en el nou programa de Sandra Barneda, el Trencadís a 8tv.

Però resulta que Esteban no és del beneplàcit dels que van participar en el programa i no van voler compartir cadira amb la 'Princesa del poble'. Entre elles la pròpia Pilar Rahola, coses que no entén la col·laboradora de Sálvame perquè totes dues han compartit com ha recordat molts platós a Salsa Rosa, per exemple: "No em fa gràcia perquè heu convidat a diverses persones que es neguen a seure amb mi. Una és Pilar Rahola, quan s'ha assegut en altres ocasions amb mi en altres platós ".

Qui li havia de dir a la copresentadora del programa que presenta Jorge Javier Vázquez, que havia de ser 'vetada'?

Jorge Javier Vázquez, català també, ha donat un pas endavant des del primer moment darrere de la seva amiga quan han connectat amb 8tv; ja que cada dia connecten amb el plató de Barneda, per promocionar el que es podrà veure al programa. Sense pensar-s'ho dues vegades, li ha dit d'entrada sense que ningú sabés res, que no li semblava ni mig normal i que no ho anava a aguantar, més o menys i que això no es fa amb una senyora ... "És posar-la en un molt mal lloc ". "Dir-li a una senyora que no, és ...", deixant caure que era impropi i que no estava gens bé.