TVE estrena aquest dijous a la nit el programa "Fronteres" en què s'investiga les zones de pas dels viatgers i mercaderies més importants d'Espanya.

El programa acompanyarà els agents dels cossos i forces de seguretat en el seu dia a dia i recorrerà els punts més conflictius del país en què es duen a terme actes delictius com el tràfic d'armes, drogues, el contraban o la immigració il·legal.

Fronteres tractarà d'explicar les funcions i capacitat dels agents a l'hora de detectar, entre després accions, quin tipus de viatgers poden ser sospitosos de transportar droga en un aeroport o quins contenidors poden contenir una càrrega il·lícita en algun port de mercaderies.

La Guàrdia Civil, el Servei de Vigilància Duanera i la Policia Nacional han col·laborat per a la realització del programa.

Segons RTVE, els espectadors que vegin aquest contingut viuran moments de suspens, drama, emoció i petites dosis de rialles amb situacions còmiques.

La producció d'aquest format televisiu per TVE, en col·laboració amb CropTV, ha estat gravada en els aeroports de Madrid-Barajas i el Prat (Barcelona), a les fronteres d'Algesires, Pirineus, Ceuta o Gibraltar, i al port de Barcelona.