'Juego de Tronos': Joffrey reclama més nus masculins

"No només s'ha d'ensenyar a les dones, també cal promoure la bellesa dels genitals masculins", fa broma

31.07.2015 | 11:59
L´actor Jack Gleeson parla sobre ´Juego de Tronos´

Jack Gleeson, el jove actor que es va posar en la pell del sàdic i despietat Joffrey Baratheon a 'Juego de Tronos', ha parlat sobre alguns dels aspectes més polèmics de la sèrie: la violència a la qual són sotmeses les dones i els nus.

Durant una entrevista amb Daily Beast per promocionar Bears in Space, l'obra de teatre en la qual treballarà a partir d'agost a Londres, l'actor ha explicat el difícil que va ser per a ell realitzar algunes de les escenes de 'Juego de Tronos' i ha demanat que també hi hagi més nus masculins en la ficció.

"És molt complicat quan has de representar un misogin de la forma en què jo ho feia en la sèrie, tot i així no definiria 'Juego de Tronos' com un programa que ressalta qualsevol tipus de violència contra les dones", explicava l'actor.

"Òbviament, com un home de tan sols 23 anys, no puc posar-me en la situació d'una dona que ha estat agredida sexualment, però crec que cal representar les coses horribles que passen en la pantalla per exposar la brutalitat dels fets. Hi ha una possibilitat que això produeixi algun tipus d'empatia i fins i tot podria ser molt traumàtic i estressant veure aquestes escenes ", concloïa Gleeson.

Una altra de les polèmiques a les que ha hagut d'enfrontar 'Juego de Tronos' des de l'inici de la seva trajectòria televisiva és l'excés de nus femenins davant l'escassetat dels masculins.

"Crec que també hi ha d'haver nus masculins. No només s'ha d'ensenyar a les dones, també cal promoure la bellesa dels genitals masculins. Siguem tots objectes!".

'Juego de Tronos' ja ha començat el rodatge de la seva sisena temporada a Belfast, on s'ha pogut veure a Kit Harington, alimentant els rumors sobre el destí del seu personatge.

En aquesta ocasió, l'equip de la sèrie també gravarà en diverses localitzacions a Espanya, concretament a Tudela (Navarra), Girona, Peníscola (Castelló), el Castell de Zafra a Guadalajara, el castell barceloní de Santa Florentina a Canet de Mar i diversos paratges d'Almeria.

Aquesta sisena temporada, que s'estrenarà a l'abril de 2016, abastarà la propera novel·la de George RR Martin, Vents d'hivern, per tant s'endinsa en terreny inexplorat tant per als lectors de la saga literària com per als seguidors de la sèrie.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema