El Castell de Santa Florentina de Canet de Mar (Maresme) també acollirà part del rodatge de la sisena temporada de 'Joc de Trons', segons ha anunciat Canal+, que té els drets d'emissió de la sèrie a l'Estat, a la seva web. D'aquesta manera, la localitat maresmenca s'afegeix a Girona com a localització del rodatge de la sèrie a Catalunya. De fet, la capital gironina va acollir a finals de juny el càsting, que només el primer dia va reunir 5.000 candidats. L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, ha celebrat en declaracions a RAC1 que el municipi sigui escenari d'aquesta sèrie i ha ofert la col·laboració del municipi. "És un esdeveniment positiu pel poble", ha assenyalat.

Arbell ha afirmat que no té més detalls sobre el rodatge de la sisena temporada de 'Joc de Trons' al municipi i ha afegit que fa dues setmanes li van notificar aquesta decisió, tot i que encara no té la petició concreta de la productora per poder gravar.

L'alcaldessa ha assegurat que encara no sap quin impacte pot suposar per a Canet de Mar i ha afirmat que sospita que el càsting ja el tenen "molt tancat" després de les dues jornades per incorporar els extres a Girona a finals de juny. "Ja ho veurem més endavant quan sapiguem què necessiten, què demanen i què podem demanar", ha matisat.

La productora HBO rodarà la sisena temporada de 'Joc de Trons' durant almenys tres setmanes al setembre al Barri Vell de Girona, segons va confirmar amb un comunicat a través de Canal+ a principis de juny.

'Game of Thrones' (títol original en anglès) està basada en la sèrie de novel·les 'Cançó de gel i foc', de l'escriptor nord-americà George R. R. Martin. La sèrie ha estat reconeguda per la crítica i ha estat guardonada amb Globus d'Or i catorze Premis Emmy. 'Joc de trons' s'ha convertit també en l'estrena més vista d'una sèrie de ficció a Canal+.