Confirmat. Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), un dels personatges principals de Juego de tronos, no sortirà en la cinquena temporada. Els showrunners de la sèrie d'HBO expliquen les raons per les quals l'hereu dels Stark no apareixerà en els nous capítols.

L'actor Kristian Nairn (Hodor) va confessar fa uns mesos que ni ell, ni Hempstead-Wright, formarien part del repartiment de la cinquena temporada. Ara, David Benioff i D.B. Weiss, els showrunners de la ficció, han afirmat a Entertainment Weekly que hi ha motius clau per a la seva absència.

El primer d'ells, és que en les històries d'alguns personatges la sèrie pràcticament ha assolit els llibres de George RR Martin i els showrunners estan intentar ajustar la trama a set temporades.

"Tot i que estem fent canvis respecte als llibres i adaptant-los segons les nostres necessitats, volem mantenir les diferents línies argumentals dels llibres, desenvolupant-les més o menys cronològicament, en paral·lel", explica Benioff.

A més, la quarta temporada de Juego de tronos va acabar amb Meera Reed (Ellie Kendrick), Bran i Hodor entrant a la cova del corb de tres ulls, arribat així "al final de la trama de Bran" [a la cinquena novel·la Dansa de dracs ]. Per tant, "si seguim la seva història durant aquesta temporada quedaria molt per davant de la resta de personatges", afegeix el showrunner.

La gran incògnita és quan tornaran Bran i Hodor a la petita pantalla.